Szűcs Dorka<br />
kozmetikus, sminkes és szempilla stylist

BEMUTATKOZÁS

sorellabeauty.net

Sziasztok!

Szűcs Dorka vagyok,

kozmetikus, sminkes és szempilla stylist.

CÉLOM

Célom, hogy az évek alatt folyamatosan fejlesztve és az újdonságokat követve, a megszerzett tudásomat átadhassam vendégeimnek. Különös figyelmet fordítok arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást végezzek, az egyéni igényeknek megfeleljek.

VAGHEGGI

Ezért fontos számomra, hogy a Vagheggi termékeivel végezzem kezeléseimet, hiszen magam is vallom a cég filozófiáját:

„A Vagheggi egy olasz családi vállalkozás, mely a fejlődése során, mindig hűséges maradt a szépséghez kapcsolódó víziójához és missziójához. Köszönhetően a több, mint negyvenöt éves tapasztalatnak széles körű igényekre adunk választ, de különleges termékeket létrehozva mert hisszük, hogy minden ember egyedi kreáció.

A Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, amely filozófia a kezdetektől kiemelkedően fontos számunkra. A hatóanyagok kiválasztásában „fare trade” politikát folytatunk és ragaszkodunk az alapanyagok magas minőségéhez.”

KUTATÁS

&

FEJLESZTÉS

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. K+F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illat terápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek („nickel tested”). A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat.

Szűcs Dorka

kozmetikus, sminkes és szempilla stylist

sorellabeauty.net
Szűcs Dorka | Sorella Beauty | Kozmetika Szeretettel